Höstnatt

Oftast när man ser redigeringar i SSO världen nu för tiden så är dem i en viss stil, bilderna ska gärna se ut som om de blivit målade och inte är ett pixlat datorspel. När jag redigerar så redigerar jag så att det ser ut som att det skulle kunna ha hänt i SSO-spelet, men nu valde jag att testa på denna måleristil. Det var mycket svårare och tog mycket längre tid, men det var väldigt roligt och jag är nöjd med resultatet :D
 
 

Kommentarer
Postat av: Adrienna Darkbell

För bilden du har i headern är så lik spelet *w* du är så sjukt duktig på redigera, åsjsgag. Vet inte vad jag ska säga. Snor dina skills det är vad jag gör c8

Svar: Skojar du? Haha, jag är faktiskt ett stort fan av du, tycker du är otroligt duktig! ^-^ Haha jaa, det var det jag försökte eftersträva med headernbilden ... nu måste jag bara lista ut vilken typ av redigering jag gillar bäst haha!
sylvie.blogg.se

2014-05-12 @ 23:22:56
URL: http://adriennadarkbell.blogg.se
Postat av: Adrienna Darkbell

hahah jaså? och jag av dig! har varit länge cx såå blev otroligt glad och väldigt förvånad när du började följa mig på instagram haha ;3 Jag tycker alltid det är kul med bilder som ser lite overkliga ut, och inte är såå hemskt lika spelet haha!

2014-05-14 @ 16:54:22
URL: http://adriennadarkbell.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Qui suis-je?
Ungen bakom skärmen som driver denna blogg är född -97 och använder sig av pseudonymen Sylvie Yellowstone!

Som det ser ut i dagsläget så kommer denna blogg vara en portal där jag lägger upp mina bildredigeringar & -manipuleringar, outfits, videos, serier, och andra "kreativa" saker jag skapat själv.

Kontakt
SSO: Sylvie Yellowstone
Instagram: @sylvieyellowstone
YouTube: youtube.com/sylvieyellowstone

Instagram